Met de bus kriskras door Portugal ...en daarbuiten

Vind en vergelijk alle busmaatschappijen op CheckMyBus

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Lissabon Nog altijd op zoek naar de perfecte bestemming voor je volgende strandvakantie? Gelegen op het Iberische schiereiland in het zuidwesten van Europa, verwelkomt Portugal bezoekers die kennis willen maken met een nieuwe cultuur en een van de beste nationale keukens van heel Europa willen ontdekken. Met meer dan 3000 zonuren per jaar, heb je voldoende mogelijkheden om in de Atlantische oceaan te zwemmen bij de Algarve of een zonnige wandeling te maken in de Portugese steden.
In Lissabon, de meest bezochte stad van Portugal, kun je de Portugese cultuur ontdekken en meer te weten komen over de geschiedenis van de stad. Dit terwijl je 's middags en 's avonds kunt ontspannen op een van de zandstranden van de stad. Als je zin het in een glas lokale wijn, dan kunnen we een reisje naar Oporto in het noorden van Portugal van harte aanbevelen. En wat je zeker niet mag missen is Coimbra, waar de oudste universiteit van de het land staat. Een aantal van de universiteitsgebouwen zijn opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO, evenals het Paleis van Sintra aan de Portugese westkust. Samenvattend beschikt Portugal over een grote verscheidenheid aan historische gebouwen en locaties van cultureel belang, waaronder de Romeinse tempel en de kleine kapel Capela dos Ossos in Évora.
Portugal is goed geïntegreerd in het Europese busnetwerk. Een groot aantal busmaatschappijen, waaronder ALSA, Avanza Grupo en Eurolines España zorgen voor de verbinding tussen Portugal en andere Europese landen zoals Spanje, Frankrijk en Duitsland. CheckMyBus helpt je bij het vinden van de meest optimale busverbinding voor jouw persoonlijke behoeften zodat je busreis naar Portugal een compleet succes wordt.

Favoriete buslijnen in Portugal

De steden met de meeste busverbindingen in Portugal

Overige haltes voor bussen in Portugal

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.