Bus van Utrecht naar Rotterdam

Bussen van Utrecht naar Rotterdam: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Utrecht naar Rotterdam? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Utrecht naar Rotterdam. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.
Ben je op zoek naar een bus van Utrecht naar Rotterdam​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Utrecht naar Rotterdam vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder . Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Rotterdam vanuit Utrecht bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Utrecht en Rotterdam zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Rotterdam je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Utrecht, evenals populaire pendeldiensten vanuit Rotterdam.

Bus Utrecht → Rotterdam: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Utrecht en aankomt in Rotterdam. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Utrecht? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Rotterdam naar Utrecht selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Utrecht naar Rotterdam vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. biedt de goedkoopste tickets voor 0,00 € en de snelste verbinding duurt . Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Utrecht en aankomen in Rotterdam. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Utrecht naar Rotterdam!

Bushaltes in Utrecht en Rotterdam

Stations
Rotterdam - Alexander Treinstation
Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Blaak Treinstation
Blaak 1, 3011 GA  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Capelsebrug Metrostation
Abram van Rijckevorselplein 34, 3065  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Conradstraat Busstation
Conradstraat , 3013 AP  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Lombardijen
Spinozaweg , 3079  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Port of Rotterdam
Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Stadion Feijenoord
Van Zandvlietplein 1, 3077 AA  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Station Zuid
Rosebrug , 3071 SR  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Willemsplein
Zalmstraat 1, 3016 DW  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Zuidplein
Gooilandsingel 21, 3083  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam Centraal busstation
Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam Centraal Station
Stationsplein , 3013 AJ  Rotterdam  (Nederland)

Bus van Utrecht naar Rotterdam: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Utrecht naar Rotterdam?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij en het duurt om Rotterdam te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Utrecht naar Rotterdam te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 0 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 0,00 € tot 0,00 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Rotterdam krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Utrecht naar Rotterdam?

Elke dag wordt de busroute van Utrecht naar Rotterdam aangeboden door ongeveer 0 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Utrecht - Rotterdam?

biedt de snelste bus van Utrecht naar Rotterdam, en dit kan duren. Tickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Utrecht naar Rotterdam?

Voor de busroute Utrecht - Rotterdam vergelijkt onze zoekmachine momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Utrecht - Rotterdam?

De vroegste bus naar Rotterdam vertrekt vanuit Utrecht om . In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Utrecht - Rotterdam?

De laatste busreis van Utrecht naar Rotterdam vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Utrecht - Rotterdam?

Passagiers kunnen voor de busroute Utrecht - Rotterdam kiezen uit diverse vervoerders, zoals . Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Utrecht naar Rotterdam?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Utrecht - Rotterdam. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Utrecht naar Rotterdam?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Utrecht naar Rotterdam op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Utrecht en Rotterdam

Utrecht
290.529
Rotterdam
0,60 Miljoen
9,05 €
7,10 €
Utrecht
Rotterdam
Een taxirit is in Utrecht 22% duurder dan in Rotterdam.
2,50 €
3,00 €
Utrecht
Rotterdam
Een buskaartje is in Utrecht 17% goedkoper dan in Rotterdam.
5,00 €
4,00 €
Utrecht
Rotterdam
Een groot glas bier is in Utrecht 20% duurder dan in Rotterdam.
0,91 €
0,86 €
Utrecht
Rotterdam
Een flesje water is in Utrecht 6% duurder dan in Rotterdam.
9,48 €
8,00 €
Utrecht
Rotterdam
Een hoofdgerecht is in Utrecht 16% duurder dan in Rotterdam.

Busroutes vanuit Utrecht en Rotterdam

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.