De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus naar Santa Marta (Badajoz)

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Santa Marta (Badajoz)
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar Santa Marta (Badajoz)u

Zoek je een goedkope bus naar Santa Marta (Badajoz)? Vergelijk de 3 busmaatschappijen naar Santa Marta (Badajoz) en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle 1 busstations in Santa Marta (Badajoz), reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 82 dagelijkse bussen naar Santa Marta (Badajoz).
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-santa-marta", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land Spanje
Valuta Euro
Busverbindingen 82
Halteplaats 1
Voordelige bus 10 €
Populairste Busmaatschappij
SarfaAvanza GrupoBasebus

Voordelige bustickets naar Santa Marta (Badajoz)

 • Basebus
  2h 16m
  13:00
  Luchthaven Sevilla
  Luchthaven Sevilla
  15:16
  Santa Marta (Badajoz)
  Santa Marta De Los Barros
  Basebus
  Economy
  10 €
 • Basebus
  2h 16m
  13:00
  Luchthaven Sevilla
  Luchthaven Sevilla
  15:16
  Santa Marta (Badajoz)
  Basebus
  Economy
  11 €
 • Sarfa
  1h 5m
  04:55
  Tossa de Mar
  06:00
  Santa Marta (Badajoz)
  Santa Marta De Los Barros
  Sarfa
  Economy
  12 €
 • Avanza Grupo
  3h 3m
  08:30
  Madrid
  Sur Busstation
  11:33
  Santa Marta (Badajoz)
  Santa Marta De Los Barros
  Avanza Grupo
  Economy
  17 €
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Santa Marta (Badajoz) voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Santa Marta (Badajoz), zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Santa Marta (Badajoz).

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Santa Marta (Badajoz) wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Santa Marta (Badajoz) terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Santa Marta (Badajoz) kunt reizen.

Alle bushaltes in Santa Marta (Badajoz)

Veelgestelde vragen over de busroute naar Santa Marta (Badajoz)

Is er een rechtstreekse busverbinding naar Santa Marta (Badajoz)?

Of er een directe busverbinding is naar Santa Marta (Badajoz) hangt af van de stad waar je vandaan reist. Voer daarom gewoon je vertrekplaats in onze zoekopdracht in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar Santa Marta (Badajoz). Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat kan ik meenemen op mijn busreis naar Santa Marta (Badajoz)?

Afhankelijk van met welke aanbieder je naar Santa Marta (Badajoz) reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om te weten te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoeken om een bus te vinden die voor jouw geplande reisdatum het beste bij jouw behoeften past.

Welke uitrusting en voorzieningen heeft de bus naar Santa Marta (Badajoz)?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste bussen hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi aan boord. Diensten, zoals Airconditioning en Handbagage, zijn vaak gratis. Sommige busaanbieders bieden ook extra diensten aan tegen betaling, zoals Snacks en Drankjes. Je kunt het beste onze zoeken gebruiken om precieze informatie te krijgen over de voorzieningen en diensten die beschikbaar zijn in de bus naar Santa Marta (Badajoz) op je geplande reisdatum.

Welke bushaltes zijn er in Santa Marta (Badajoz)?

Er zijn in totaal 1 bushaltes in Santa Marta (Badajoz). De meeste bussen stoppen bij Santa Marta De Los Barros. Bekijk onze kaart van Santa Marta (Badajoz) om de bushalte te vinden die het beste bij je past.

Welke busmaatschappijen gaan er naar Santa Marta (Badajoz)?

Er zijn 3 busaanbieders die naar Santa Marta (Badajoz) gaan: Sarfa, Avanza Grupo en Basebus.

Hoe vind ik de beste busdeals naar Santa Marta (Badajoz)?

Vind de beste ticketdeals naar Santa Marta (Badajoz) gemakkelijk met CheckMyBus. Voer gewoon je beginstad en reisdatum in onze zoeken en begin met zoeken. Vervolgens kun je de resultaten filteren op basis van je behoeften of sorteren op prijs of reistijd.

Hoeveel kan ik besparen door bussen te vergelijken met Santa Marta (Badajoz)?

Hoeveel je kunt besparen hangt af van de stad van waaruit je naar Santa Marta (Badajoz) reist. Meestal kun je meer besparen door je ticket ver van tevoren te boeken. Om de goedkoopste aanbieding naar Santa Marta (Badajoz) te vinden, ga je naar onze zoeken, vul je vertrekplaats en reisdatum in, en begin dan te zoeken naar alle mogelijke opties.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf Santa Marta (Badajoz)

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van Santa Marta (Badajoz), het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Santa Marta (Badajoz) waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Santa Marta (Badajoz) zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Badajoz, Mérida of Don Benito, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Santa Marta (Badajoz) met Zafra, Montijo (ES), Bencatel en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.