Bus van en naar Portsmouth

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Portsmouth

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.781 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Portsmouth
 • 09:30
  12:30
  Londen
  7 jun
  Portsmouth
  National ExpressNational Express
  vanaf7,46 €
472 Busverbindingen
6 Halteplaats
8 Busmaatschappij
7,46 € Voordelige bus
Feitjes over Portsmouth
Verenigd Koninkrijk
194.150
Britse Pond
Je wilt met de bus van of naar Portsmouth reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Portsmouth en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Portsmouth voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Portsmouth, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Portsmouth.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Portsmouth wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Portsmouth terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Portsmouth kunt reizen.

Alle bushaltes in Portsmouth

Stations
Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)
George Byng Way , Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)
Mile End Rd , Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)
PO1 3DT Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)
Cambridge Rd , PO1 2EF Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)
London Rd , PO7 5BU Portsmouth (Verenigd Koninkrijk)

Wie Portsmouth bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Portsmouth

Verkeer Portsmouth
Openbaar vervoer
Enkele busreis3,23 €
Maandkaart66,77 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,24 €
Taxi - mid-afstand13,16 €
Taxi - lange afstand37,38 €
Benzine1,18 €
Eten in Portsmouth
Restaurant of Café
Voordelig gerecht16,69 €
3-gangenmenu22,25 €
Kleine Cappuccino3,04 €
Bier (groot)3,89 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,93 €
Vleesgerecht3,41 €
Fles water0,89 €
Fles wijn (middensegment)7,79 €

Buslijnen Portsmouth: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Portsmouth, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Portsmouth waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Portsmouth zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Southampton, Reading of Bournemouth, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Portsmouth met Poole, Brighton, Basingstoke en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Southampton Airport, London Gatwick Airport, Farnborough Luchthaven, Bournemouth Luchthaven. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.