Bus van en naar Middelfart

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Middelfart

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.781 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Middelfart
 • 12:45
  15:05
  Middelfart
  7 jun
  Kopenhagen
  FlixBusFlixBus
  vanaf24,90 €
 • 12:45
  15:30
  Middelfart
  7 jun
  Internationale luchthaven Kopenhagen Kastrup
  FlixBusFlixBus
  vanaf30,90 €
 • 19:00
  09:05
  Middelfart
  8 jun +1
  Oslo
  FlixBusFlixBus
  vanaf55,80 €
101 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
24,90 € Voordelige bus
Feitjes over Middelfart
Denemarken
13.596
Je wilt met de bus van of naar Middelfart reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Middelfart en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Middelfart voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Middelfart, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Middelfart.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Middelfart wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Middelfart terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Middelfart kunt reizen.

Alle bushaltes in Middelfart

Stations
Skovsvinget 60, 5500 Middelfart (Denemarken)

Wie Middelfart bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Buslijnen Middelfart: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Middelfart, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Middelfart waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Middelfart zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Odense, Kolding of Vejle, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Middelfart met Horsens, Silkeborg, Fredericia en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.