Bus naar Magdeburg

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Magdeburg

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Magdeburg
Lokale Tijd
Country Duitsland
Bevolking 229.826
Valuta Euro
Busverbindingen 727
Halteplaats 12
Busmaatschappij 6
Voordelige Bus 4,99 €
Je wilt met de bus naar Magdeburg reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Magdeburg en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Magdeburg voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Magdeburg, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Magdeburg.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Magdeburg wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Magdeburg terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Magdeburg kunt reizen.

Alle bushaltes in Magdeburg

Stations
Magdeburg - Beyendorf
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Centraal busstation
Maybachstraße / Konrad-Adenauer-Platz , 39104  Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Eichenweiler
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Herrenkrug
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Rothensee
Grabower Straße 2, 39126  Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Salbke
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - SKET Industriepark
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Sudenburg
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg - Südost
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg Centraal Station/Treinstation
Bahnhofstraße , 39104  Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg-Buckau
Magdeburg  (Duitsland)
Magdeburg-Neustadt
Magdeburg  (Duitsland)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Magdeburg

Steden in de omgeving van Magdeburg waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Magdeburg zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Braunschweig, Wolfsburg of Dessau-Roßlau, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Magdeburg met Wolfenbüttel, Halberstadt, Wernigerode en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.