De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus van Maastricht naar Mannheim vanaf

Vergelijk busaanbieders en vind de beste prijs met CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Maastricht en Mannheim

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Maastricht en Mannheim. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee steden gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Goedkoopste busverbindingen van Maastricht naar Mannheim

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Maastricht voor Mannheim: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 21-07-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 15-07
dinsdag 16-07
woensdag 17-07
donderdag 18-07
vrijdag 19-07
zaterdag 20-07
zondag 21-07
maandag 22-07
dinsdag 23-07
woensdag 24-07
donderdag 25-07
vrijdag 26-07
zaterdag 27-07
zondag 28-07
maandag 29-07
dinsdag 30-07
woensdag 31-07
donderdag 01-08
vrijdag 02-08
zaterdag 03-08
zondag 04-08
maandag 05-08
dinsdag 06-08
woensdag 07-08
donderdag 08-08
vrijdag 09-08
26 €
zaterdag 10-08
zondag 11-08

Hoe geld te besparen bij het reizen van Maastricht naar Mannheim

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Maastricht naar Mannheim van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Maastricht naar Mannheim, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Maastricht naar Mannheim zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Maastricht en Mannheim

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Maastricht en Mannheim.

Service en Comfort op de bus van Maastricht naar Mannheim

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Maastricht naar Mannheim? Of welke busmaatschappijen op de route Maastricht naar Mannheim rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Maastricht naar Mannheim bus

Hoeveel kost een busreis Maastricht - Mannheim?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Mannheim te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Maastricht naar Mannheim te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Mannheim krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Maastricht naar Mannheim?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Maastricht - Mannheim. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Maastricht naar Mannheim?

De snelste bus van Maastricht naar Mannheim wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Maastricht naar Mannheim?

De vroegste bus die in Mannheim aankomt vanaf Maastricht vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Maastricht naar Mannheim?

De laatste bus van Maastricht naar Mannheim vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Maastricht - Mannheim?

Reizigers kunnen per bus van Maastricht naar Mannheim met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Maastricht en Mannheim?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Maastricht en Mannheim bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Maastricht naar Mannheim?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Maastricht - Mannheim. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Maastricht - Mannheim?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Maastricht naar Mannheim op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Maastricht en Mannheim

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Maastricht en vanaf Mannheim. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.