Bus naar Lostallo

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Lostallo

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Lostallo
 • Calanda Viaggi
  05:55
  Turate
  Duur 1h 50m
  07:45
  Lostallo
  vanaf80,00 €
11 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
80,00 € Voordelige bus
Feitjes over Lostallo
Zwitserland
760
Zwitserse Franken
Je wilt met de bus naar Lostallo reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Lostallo en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Lostallo voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Lostallo, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Lostallo.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Lostallo wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Lostallo terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Lostallo kunt reizen.

Alle bushaltes in Lostallo

Stations
Lostallo - Cabbiolo, Sud
Lostallo (Zwitserland)
Lostallo - Posta
Ca d'Magrin , 6558 Lostallo (Zwitserland)

Reisinformatie Lostallo

Verkeer Lostallo
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,04 €
Maandkaart55,52 €
Bus-en Tramgebruikers20 %
Trein-en metrogebruikers20 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand12,95 €
Taxi - mid-afstand20,35 €
Taxi - lange afstand46,25 €
Benzine1,29 €
Eten in Lostallo
Restaurant of Café
Voordelig gerecht18,51 €
3-gangenmenu55,52 €
Kleine Cappuccino3,09 €
Bier (groot)5,55 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,75 €
Vleesgerecht4,88 €
Fles water1,34 €
Fles wijn (middensegment)11,10 €

Steden in de omgeving van Lostallo waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Lostallo zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bergamo, Como of Varese, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Lostallo met Gallarate, Chur, Lugano en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.