Bus naar Juliaca

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Juliaca

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Juliaca die je gewoonlijk vindt?
 • Civa
  19:59
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  Duur 15h 9m
  11:08
  Juliaca - Terminal Terrestre
  vanaf24,77 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 24-06-2021
107 Busverbindingen
3 Halteplaats
4 Busmaatschappij
15,28 € Voordelige bus
Feitjes over Juliaca
Peru
245.675
Sol
Je wilt met de bus naar Juliaca reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Juliaca en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Juliaca voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Juliaca, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Juliaca.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Juliaca wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Juliaca terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Juliaca kunt reizen.

Alle bushaltes in Juliaca

Stations
Juliaca - Circunvalación Oeste
Juliaca (Peru)
Juliaca - El Poligono
Juliaca (Peru)
Juliaca - Terminal Terrestre
Juliaca (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.