Bus naar Huancayo

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Huancayo

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Huancayo die je gewoonlijk vindt?
 • Movil Bus
  20:40
  Lima - Centraal busstation
  Duur 8h 0m
  04:40
  Huancayo Centraal busstation
  vanaf6,29 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 14-07-2021
106 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
6,29 € Voordelige bus
Feitjes over Huancayo
Peru
376.657
Sol
Je wilt met de bus naar Huancayo reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Huancayo en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Huancayo voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Huancayo, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Huancayo.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Huancayo wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Huancayo terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Huancayo kunt reizen.

Alle bushaltes in Huancayo

Stations
Huancayo Centraal busstation
Huancayo (Peru)
Huancayo, Terminal Terrestre Los Andes
Avenida Ferrocarril , 0064 Huancayo (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.