Bus naar Guarulhos

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Guarulhos

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Guarulhos
Lokale Tijd
Country Brazilië
Bevolking 1,17 Miljoen
Valuta Braziliaanse Real
Busverbindingen 241
Halteplaat 1
Busmaatschappij 5
Voordelige Bus 6,07 €
Je wilt met de bus naar Guarulhos reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Guarulhos en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Guarulhos voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Guarulhos, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Guarulhos.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Guarulhos wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Guarulhos terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Guarulhos kunt reizen.

Alle bushaltes in Guarulhos

Stations
Guarulhos, SP - Centraal busstation
Alameda dos Lírios - Parque Cecap , 07190-012  Guarulhos  (Brazilië)

Steden in de omgeving van Guarulhos waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Guarulhos zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals São Paulo, Assunção of São Bernardo do Campo, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Guarulhos met Osasco, Santo André, São José dos Campos en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Congonhas - São Paulo, Luchthaven São Paulo/Guarulhos. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.