Bus van en naar Freyung

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Freyung

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.602.729 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Freyung. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Freyung evenals alternatief vervoer.
 • 08:55
  15:15
  Linz Vliegveld
  5 jun
  Boedapest
  INFOBUSINFOBUS
  vanaf28,49 €
 • 04:52
  05:02
  Linz
  16 jul
  Linz Vliegveld
  ÖBBÖBB
  vanaf2,60 €
 • 06:04
  07:57
  Linz Vliegveld
  1 jun
  Karlovy Vary Vliegveld
  České dráhyČeské dráhy
  vanaf7,00 €
 • 05:57
  09:50
  Linz Vliegveld
  11 jun
  Pardubice Luchthaven
  České dráhyČeské dráhy
  vanaf11,00 €
 • 05:08
  12:14
  Linz Vliegveld
  31 mei
  Brno Vliegveld
  České dráhyČeské dráhy
  vanaf15,00 €
 • 04:12
  09:27
  Linz Vliegveld
  5 jun
  Ostrava Luchthaven
  České dráhyČeské dráhy
  vanaf19,00 €
359 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
2,60 € Voordelige bus
Feitjes over Freyung
Duitsland
6.987
Euro
Je wilt met de bus van of naar Freyung reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Freyung en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Freyung voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Freyung, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Freyung.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Freyung wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Freyung terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Freyung kunt reizen.

Alle bushaltes in Freyung

Stations
Bahnhofstraße 5, Freyung (Duitsland)

Wie Freyung bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Freyung

Verkeer Freyung
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,95 €
Maandkaart55,25 €
Taxi en Auto
Benzine1,40 €
Eten in Freyung
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,00 €
3-gangenmenu22,50 €
Kleine Cappuccino2,43 €
Bier (groot)2,90 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,12 €
Vleesgerecht4,37 €
Fles water1,20 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

Buslijnen Freyung: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Freyung, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Freyung waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Freyung zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Linz, Budweis of Deggendorf, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Freyung met Leonding, Braunau am Inn, Český Krumlov en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Linz Vliegveld. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.