Bus naar Enschede

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Enschede

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Enschede
Lokale Tijd
Country Nederland
Bevolking 153.655
Valuta Euro
Busverbindingen 358
Halteplaats 5
Busmaatschappij 3
Voordelige Bus 3,00 €
Je wilt met de bus naar Enschede reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Enschede en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Enschede voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Enschede, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Enschede.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Enschede wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Enschede terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Enschede kunt reizen.

Alle bushaltes in Enschede

Stations
Enschede - De Eschmarke
Enschede  (Nederland)
Enschede - De Eschmarke Treinstation
Enschede  (Nederland)
Enschede - Wenninkgaade
zw. Molenstraat u. Central Station  , Enschede  (Nederland)
Enschede Centraal Station
Stationsplein 33, 7511  Enschede  (Nederland)
Enschede Kennispark Treinstation
7521  Enschede  (Nederland)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Enschede

Steden in de omgeving van Enschede waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Enschede zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Muenster, Gelsenkirchen of Herne, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Enschede met Osnabrück, Arnhem, Apeldoorn en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

Alle busverbindingen van en naar Enschede

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.