Bus van Den Haag naar Leiden

Bussen van Den Haag naar Leiden: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Goedkoopste busverbindingen van Den Haag naar Leiden

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Den Haag voor Leiden: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
zaterdag 30-12
zondag 31-12

Hoe geld te besparen bij het reizen van Den Haag naar Leiden

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Den Haag naar Leiden van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Den Haag naar Leiden, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Den Haag naar Leiden zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Den Haag en Leiden

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Den Haag en Leiden.

Stations
Bushalte
Centraal Busstation
Hobbemastraat Busstation
Laan van Meerdervoort ,
Nieuwe Haven
Prins Bernhardviaduct ,
Schedeldoekshaven
Stations
Bushalte
Lammenschansweg 119,
Lammenschans
Oude Rhijnhofweg (McDonald's)
Oude Rhijnhofweg 24,

Service en Comfort op de bus van Den Haag naar Leiden

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Den Haag naar Leiden? Of welke busmaatschappijen op de route Den Haag naar Leiden rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Den Haag naar Leiden bus

Hoeveel kost een busreis Den Haag - Leiden?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Leiden te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Den Haag naar Leiden te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Leiden krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Den Haag naar Leiden?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Den Haag - Leiden. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Den Haag naar Leiden?

De snelste bus van Den Haag naar Leiden wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Den Haag naar Leiden?

De vroegste bus die in Leiden aankomt vanaf Den Haag vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Den Haag naar Leiden?

De laatste bus van Den Haag naar Leiden vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Den Haag - Leiden?

Reizigers kunnen per bus van Den Haag naar Leiden met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Den Haag en Leiden?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Den Haag en Leiden bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Den Haag naar Leiden?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Den Haag - Leiden. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Den Haag - Leiden?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Den Haag naar Leiden op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Den Haag en Leiden

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Den Haag en vanaf Leiden. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.