✈ Bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)

Bus Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wet is de goedkoopste bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus Den Haag → Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)

Goedkoopste busverbinding4,99 €
Snelste bus0h 40m
Vroegste bus14:30
Laatste bus14:30
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand41,6 km
BusbedrijfFlixBus
Wil je met de bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?
CheckMyBus is er om je te helpen! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Den Haag en Luchthaven Amsterdam Schiphol, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals FlixBus. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook de goedkoopste bussen van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol zien. Je krijgt ook informatie over bushaltes in Den Haag en op Luchthaven Amsterdam Schiphol, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast vind je hier alle mogelijkheden om verder te reizen vanaf Luchthaven Amsterdam Schiphol, evenals alternatieve bestemmingen vanuit Den Haag.

De goedkoopste busverbinding van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol

Vandaag
Morgen
22-06
23-06
24-06
25-06

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • FlixBus
  14:30
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 0h 40m
  15:10
  Luchthaven Amsterdam Schiphol
  vanaf4,99 €

Bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Den Haag al ingevoerd als je vertrekpunt en Luchthaven Amsterdam Schiphol als je bestemming. Als je pendeldienst in de tegenovergestelde richting zou moeten rijden, dus van Luchthaven Amsterdam Schiphol naar Den Haag, klik dan gewoon op de pijltjes om de resultaten om te keren.
We hebben al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al wanneer je vanaf Luchthaven Amsterdam Schiphol terugkeert naar Den Haag? Bekijk dan meteen de terugreis en selecteer gewoon de betreffende datum.
Reis je samen met anderen? Geef dan aan met hoeveel mensen meer en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door FlixBus voor 4,99 €, terwijl de snelste verbinding 0h 40m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt de zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen, zodat je ervoor kunt zorgen dat je je vlucht niet mist.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Den Haag en Luchthaven Amsterdam Schiphol: Alle busstations

Stations
Luchthaven Amsterdam Schiphol
Aankomstpassage 39, 1118  Luchthaven Amsterdam Schiphol  (Nederland)
Luchthaven Amsterdam Schiphol - Knooppunt Schiphol Noord
Luchthaven Amsterdam Schiphol  (Nederland)
Luchthaven Amsterdam Schiphol Centraal station/Treinstation
Luchthaven Amsterdam Schiphol  (Nederland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol

Hoeveel kost een busreis van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 4,99 € en duurt 0h 40m om Luchthaven Amsterdam Schiphol te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 4,99 € en 4,99 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Amsterdam Schiphol krijgt.

Hoeveel verbindingen van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Den Haag - Luchthaven Amsterdam Schiphol door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

De snelste pendeldienst van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol wordt aangeboden door FlixBus en duurt 0h 40m. Bustickets voor deze verbinding kosten 4,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

De vroegste bus die op Luchthaven Amsterdam Schiphol aankomt vanuit Den Haag vertrekt om 14:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

De laatste bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol vertrekt om 14:30. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Den Haag - Luchthaven Amsterdam Schiphol?

Reizigers kunnen per pendelbus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol met FlixBus. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

Als je op zoek bent naar een directe pendeldienst van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Den Haag - Luchthaven Amsterdam Schiphol. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een pendeldienst voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Den Haag - Luchthaven Amsterdam Schiphol?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de pendelbus van Den Haag naar Luchthaven Amsterdam Schiphol op je geplande reisdatum.

Busroutes vanuit Den Haag en vanaf Luchthaven Amsterdam Schiphol

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.