Bus van Den Haag naar Aachen

Bussen van Den Haag naar Aachen: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Den Haag naar Aachen? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Den Haag naar Aachen. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Den Haag → Aachen

Goedkoopste busverbinding15,06 €
Snelste bus4h 55m
Vroegste bus02:30
Laatste bus08:45
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand189,7 km
BusbedrijfUnion Ivkoni, CROATIA BUS d.o.o.
Ben je op zoek naar een bus van Den Haag naar Aachen​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Den Haag naar Aachen vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Union Ivkoni of CROATIA BUS d.o.o.. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Aachen vanuit Den Haag bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Den Haag en Aachen zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Aachen je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Den Haag, evenals populaire pendeldiensten vanuit Aachen.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Den Haag naar Aachen die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Den Haag naar Aachen verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Union Ivkoni
  08:45
  Den Haag
  Duur 5h 15m
  14:00
  Aachen
  vanaf15,06 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 27-03-2021
 • CROATIA BUS d.o.o.
  02:30
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 4h 55m
  07:25
  Aachen - Hüls Wilmersdorfer Str
  vanaf29,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 15-05-2021

Bus Den Haag → Aachen: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Den Haag en aankomt in Aachen. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Den Haag? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Aachen naar Den Haag selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Den Haag naar Aachen vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. Union Ivkoni biedt de goedkoopste tickets voor 15,06 € en de snelste verbinding duurt 4h 55m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Den Haag en aankomen in Aachen. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Den Haag naar Aachen!

Bushaltes in Den Haag en Aachen

Stations
Aachen - Centraal station
Bahnhofplatz 2a, 52064  Aachen  (Duitsland)
Aachen - Hüls Wilmersdorfer Str
Wilmersdorfer Str. , 52068  Aachen  (Duitsland)
Aachen - Lichtenbusch Süd
Grüne Eiche 45, 52076  Aachen  (Duitsland)
Aachen - Rothe Erde
Aachen  (Duitsland)
Aachen Schanz
Aachen  (Duitsland)

Bus van Den Haag naar Aachen: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Den Haag naar Aachen?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 15,06 € en het duurt 5h 15m om Aachen te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Den Haag naar Aachen te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 1 busmaatschappij met ticketprijzen variërend van 15,06 € tot 29,99 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Aachen krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Den Haag naar Aachen?

Elke dag wordt de busroute van Den Haag naar Aachen aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Den Haag - Aachen?

CROATIA BUS d.o.o. biedt de snelste bus van Den Haag naar Aachen, en dit kan 4h 55m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 29,99 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Den Haag naar Aachen?

Voor de busroute Den Haag - Aachen vergelijkt onze zoekmachine momenteel 0 directe busverbindingen. CROATIA BUS d.o.o.

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Den Haag - Aachen?

De vroegste bus naar Aachen vertrekt vanuit Den Haag om 02:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Den Haag - Aachen?

De laatste busreis van Den Haag naar Aachen vertrekt om 08:45. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Den Haag - Aachen?

Passagiers kunnen voor de busroute Den Haag - Aachen kiezen uit diverse vervoerders, zoals Union Ivkoni en CROATIA BUS d.o.o.. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Den Haag naar Aachen?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Den Haag - Aachen. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Den Haag naar Aachen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Den Haag naar Aachen op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Den Haag en Aachen

5,67 €
4,55 €
Den Haag
Aachen
Een taxirit is in Den Haag 20% duurder dan in Aachen.
3,50 €
2,60 €
Den Haag
Aachen
Een buskaartje is in Den Haag 26% duurder dan in Aachen.
4,00 €
3,00 €
Den Haag
Aachen
Een groot glas bier is in Den Haag 25% duurder dan in Aachen.
0,95 €
0,34 €
Den Haag
Aachen
Een flesje water is in Den Haag 65% duurder dan in Aachen.
9,10 €
5,67 €
Den Haag
Aachen
Een hoofdgerecht is in Den Haag 38% duurder dan in Aachen.

Busroutes vanuit Den Haag en Aachen

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.