Bus naar Delft

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Delft

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Delft
 • FlixBus
  08:15
  Brussel - Gare du Nord
  Duur 3h 10m
  11:25
  Delft - Nijverheidsplein
  vanaf8,99 €
 • FlixBus
  00:20
  Parijs - Bercy
  Duur 12h 30m
  12:50
  Delft - Nijverheidsplein
  vanaf29,98 €
 • FlixBus
  06:30
  Utrecht - Central Station
  Duur 1h 20m
  07:50
  Delft - Nijverheidsplein
  vanaf4,99 €
263 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
4,99 € Voordelige bus
Feitjes over Delft
Nederland
95.060
Euro
Je wilt met de bus naar Delft reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Delft en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Delft voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Delft, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Delft.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Delft wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Delft terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Delft kunt reizen.

Alle bushaltes in Delft

Stations
Bypass Prinses Irenetunnel , 2624 AZ Delft (Nederland)

Meer busbestemmingen

Reisinformatie Delft

Verkeer Delft
Openbaar vervoer
Enkele busreis3,50 €
Maandkaart70,00 €
Bus-en Tramgebruikers18,18 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand5,67 €
Taxi - mid-afstand10,01 €
Taxi - lange afstand25,20 €
Benzine1,50 €
Eten in Delft
Restaurant of Café
Voordelig gerecht15,00 €
3-gangenmenu30,00 €
Kleine Cappuccino2,66 €
Bier (groot)4,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,06 €
Vleesgerecht3,16 €
Fles water0,95 €
Fles wijn (middensegment)5,25 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Delft

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Delft, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.
Populaire luchthavenshuttles

Steden in de omgeving van Delft waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Delft zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Delft met Utrecht, Tilburg, Hertogenbosch en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Amsterdam Schiphol. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

Alle busverbindingen van en naar Delft

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.