Bus naar Castro Daire

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Castro Daire

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Castro Daire
 • Citi Express
  12:00
  Viseu
  Duur 0h 30m
  12:30
  Castro Daire
  vanaf6,00 €
 • Citi Express
  15:00
  Peso da Régua
  Duur 0h 40m
  15:40
  Castro Daire
  vanaf7,00 €
36 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
6,00 € Voordelige bus
Feitjes over Castro Daire
Portugal
4.744
Euro
Je wilt met de bus naar Castro Daire reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Castro Daire en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Castro Daire voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Castro Daire, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Castro Daire.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Castro Daire wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Castro Daire terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Castro Daire kunt reizen.

Alle bushaltes in Castro Daire

Stations
Castro Daire
Av. Bombeiros Voluntários 71, 3600-187 Castro Daire (Portugal)

Reisinformatie Castro Daire

Verkeer Castro Daire
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,00 €
Maandkaart25,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,25 €
Taxi - mid-afstand3,25 €
Taxi - lange afstand3,25 €
Benzine1,26 €
Eten in Castro Daire
Restaurant of Café
Voordelig gerecht6,00 €
3-gangenmenu10,62 €
Kleine Cappuccino0,75 €
Bier (groot)1,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,91 €
Vleesgerecht2,44 €
Fles water1,50 €
Fles wijn (middensegment)2,20 €

Steden in de omgeving van Castro Daire waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Castro Daire zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Porto, Aveiro of Guimarães, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Castro Daire met Guarda, Viseu, São João da Madeira en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Porto. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.