Bus naar Birsfelden

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Birsfelden

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
0 Busverbindingen
0 Halteplaats
0 Busmaatschappij
Feitjes over Birsfelden
Zwitserland
10.232
Zwitserse Franken
Je wilt met de bus naar Birsfelden reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Birsfelden en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Birsfelden voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Birsfelden, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Birsfelden.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Birsfelden wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Birsfelden terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Birsfelden kunt reizen.

Reisinformatie Birsfelden

Verkeer Birsfelden
Openbaar vervoer
Enkele busreis3,33 €
Maandkaart70,33 €
Bus-en Tramgebruikers23,08 %
Trein-en metrogebruikers7,69 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand9,56 €
Taxi - mid-afstand15,72 €
Taxi - lange afstand37,28 €
Benzine1,37 €
Eten in Birsfelden
Restaurant of Café
Voordelig gerecht18,51 €
3-gangenmenu46,26 €
Kleine Cappuccino4,14 €
Bier (groot)5,78 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht3,41 €
Vleesgerecht8,68 €
Fles water1,25 €
Fles wijn (middensegment)13,88 €

Steden in de omgeving van Birsfelden waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Birsfelden zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Zürich, Freiburg of Bazel, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Birsfelden met Mulhouse, Colmar, Belfort en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Zürich, Luchthaven Basel-Mulhouse. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.