Bus naar Aix-les-Bains

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Aix-les-Bains

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Aix-les-Bains
 • FlixBus
  15:55
  Brest - Central Station
  Duur 21h 55m
  13:50
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  vanaf50,98 €

Voordelige treinkaartjes naar Aix-les-Bains
 • SNCF
  08:08
  Lyon
  Duur 1h 25m
  09:33
  Aix-les-Bains
  vanaf18,90 €
317 Busverbindingen
3 Halteplaats
2 Busmaatschappij
6,99 € Voordelige bus
Feitjes over Aix-les-Bains
Frankrijk
27.651
Euro
Je wilt met de bus naar Aix-les-Bains reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Aix-les-Bains en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Aix-les-Bains voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Aix-les-Bains, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Aix-les-Bains.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Aix-les-Bains wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Aix-les-Bains terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Aix-les-Bains kunt reizen.

Alle bushaltes in Aix-les-Bains

Stations
Route de l'Échangeur , 73420 Aix-les-Bains (Frankrijk)
Boulevard Président Wilson 361, 73100 Aix-les-Bains (Frankrijk)
Boulevard Président Wilson 361, 73100 Aix-les-Bains (Frankrijk)

Steden in de omgeving van Aix-les-Bains waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Aix-les-Bains zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Grenoble, Chambery of Annecy, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Aix-les-Bains met Voiron, Meyrin, Lancy en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Genève, Luchthaven Lyon St. Exupery. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.