Bus naar Westport

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Westport

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Westport
 • Bus Éireann
  09:15
  Galway - Busstation
  Duur 1h 46m
  11:01
  Westport
  vanaf17,01 €
24 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
17,01 € Voordelige bus
Feitjes over Westport
Ierland
6.200
Je wilt met de bus naar Westport reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Westport en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Westport voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Westport, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Westport.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Westport wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Westport terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Westport kunt reizen.

Alle bushaltes in Westport

Stations
Westport
R330 , Westport (Ierland)
Westport - Mill Street, Stop 151011
Westport (Ierland)

Reisinformatie Westport

Verkeer Westport
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,00 €
Taxi - mid-afstand6,00 €
Taxi - lange afstand6,00 €
Benzine1,25 €
Eten in Westport
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu14,00 €
Kleine Cappuccino2,35 €
Bier (groot)4,20 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht3,07 €
Vleesgerecht2,79 €
Fles water0,75 €
Fles wijn (middensegment)9,00 €

Steden in de omgeving van Westport waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Westport zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Galway, Ballina of Castlerea, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.