Bus naar Vinaixa

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Vinaixa

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
89 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
Feitjes over Vinaixa
Spanje
499
Euro
Je wilt met de bus naar Vinaixa reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Vinaixa en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Vinaixa voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Vinaixa, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Vinaixa.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Vinaixa wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Vinaixa terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Vinaixa kunt reizen.

Alle bushaltes in Vinaixa

Stations
Carretera de Tarragona 2, 25440 Vinaixa (Spanje)

Reisinformatie Vinaixa

Verkeer Vinaixa
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,50 €
Maandkaart30,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,10 €
Taxi - mid-afstand8,30 €
Taxi - lange afstand16,00 €
Benzine1,24 €
Eten in Vinaixa
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,00 €
3-gangenmenu22,50 €
Kleine Cappuccino1,62 €
Bier (groot)2,25 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,46 €
Vleesgerecht2,36 €
Fles water0,38 €
Fles wijn (middensegment)4,00 €

Steden in de omgeving van Vinaixa waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Vinaixa zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Tarragona, Lleida of Reus, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Vinaixa met Manresa, Vilafranca del Penedès, El Vendrell en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Reus, Luchthaven Lleida. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.