Bus van Torrevieja naar Alicante

Bussen van Torrevieja naar Alicante: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Torrevieja en Alicante

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Torrevieja en Alicante. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee steden gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Alle busstations en haltes in Torrevieja en Alicante

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Torrevieja en Alicante.

Service en Comfort op de bus van Torrevieja naar Alicante

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Torrevieja naar Alicante? Of welke busmaatschappijen op de route Torrevieja naar Alicante rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Torrevieja naar Alicante bus

Hoeveel kost een busreis Torrevieja - Alicante?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Alicante te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Torrevieja naar Alicante te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Alicante krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Torrevieja naar Alicante?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Torrevieja - Alicante. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Torrevieja naar Alicante?

De snelste bus van Torrevieja naar Alicante wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Torrevieja naar Alicante?

De vroegste bus die in Alicante aankomt vanaf Torrevieja vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Torrevieja naar Alicante?

De laatste bus van Torrevieja naar Alicante vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Torrevieja - Alicante?

Reizigers kunnen per bus van Torrevieja naar Alicante met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Torrevieja en Alicante?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Torrevieja en Alicante bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Torrevieja naar Alicante?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Torrevieja - Alicante. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Torrevieja - Alicante?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Torrevieja naar Alicante op je geplande reisdatum.

Alternatieve transporttypes van Torrevieja naar Alicante

Goedkoop carpoolen van Torrevieja naar Alicante

Hier is een selectie van de goedkoopste carpoolaanbiedingen uit de dienstregeling van Torrevieja naar Alicante voor de komende dagen.
 • BlaBlaCar
  0h 50m
  15:30
  Torrevieja
  16:20
  Alicante
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 4 €
 • BlaBlaCar
  1h 0m
  10:00
  Torrevieja
  11:00
  Alicante
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 5 €
 • BlaBlaCar
  1h 0m
  10:40
  Torrevieja
  11:40
  Alicante
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 6 €

Meer busroutes van Torrevieja en Alicante

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Torrevieja en vanaf Alicante. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.