Bus naar Spiegelau

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Spiegelau

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Spiegelau. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Spiegelau evenals alternatief vervoer.
 • Union Ivkoni
  23:30
  Passau
  Duur 1h 45m
  01:15
  Linz
  vanaf15,45 €
 • Union Ivkoni
  23:30
  Passau
  Duur 4h 0m
  03:30
  Wenen
  vanaf40,34 €
 • Deutsche Bahn
  18:22
  Passau
  Duur 1h 1m
  19:23
  Dingolfing
  vanaf12,00 €
 • Deutsche Bahn
  18:15
  Landshut
  Duur 1h 22m
  19:37
  Passau
  vanaf12,00 €
 • Deutsche Bahn
  18:22
  Passau
  Duur 1h 23m
  19:45
  Landshut
  vanaf12,00 €
 • Deutsche Bahn
  18:39
  Dingolfing
  Duur 0h 58m
  19:37
  Passau
  vanaf12,00 €
 • Deutsche Bahn
  11:45
  Bayerbach
  Duur 1h 5m
  12:50
  Passau
  vanaf13,10 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
7,99 € Voordelige bus
Feitjes over Spiegelau
Duitsland
4.132
Euro
Je wilt met de bus naar Spiegelau reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Spiegelau en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Spiegelau voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Spiegelau, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Spiegelau.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Spiegelau wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Spiegelau terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Spiegelau kunt reizen.

Alle bushaltes in Spiegelau

Stations
Spiegelau
Konrad-Wilsdorf-Straße 1A, Spiegelau (Duitsland)

Steden in de omgeving van Spiegelau waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Spiegelau zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Passau, Straubing of Deggendorf, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Spiegelau met Pisek, Dingolfing, Český Krumlov en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.