Pers en media

Alle persberichten en audiovisueel materiaal van CheckMyBus in één oogopslag
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

CheckMyBus Perscentrum

Wil je meer weten over CheckMyBus? Wil je gedetailleerde informatie, statistische gegevens of een diepgaande analyse van de ontwikkeling van de busmarkt in Nederland of andere delen van de wereld? Alle informatie over nieuwe functies, prijsontwikkelingen, trends en nog veel meer vind je in onze persberichten. Natuurlijk bieden we je ook talrijke foto's en video's in onze press kit. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze PR-afdeling!

Dat zijn wij

CheckMyBus CheckMyBus is een vergelijkingsportaal dat je realtime bustijden en prijzen toont in meer dan 90 landen. Met meer dan 3000 busmaatschappijen en miljoenen wekelijkse vertrekken geeft CheckMyBus zijn gebruikers toegang tot het grootste online busnetwerk ter wereld! Onze gebruikers maken elk jaar meer dan 100 miljoen zoekopdrachten op ChecKMyBus.

Persberichten

Wat is er nieuw bij CheckMyBus? Wat beweegt er momenteel in de buswereld? Dit en nog veel meer kun je te weten komen in onze persberichten. Bekijk al het laatste nieuws.

Onze laatste persberichten

Samenwerking tussen CheckMyBus en Skyscanner: Vind de beste aanbiedingen om te reizen met de bus, de trein, een meerijd optie of het vliegtuig

Neurenberg, 26 april 2017 – CheckMyBus, de internationale marktleider op het gebied van zoekmachines voor busreizen met het grootste aanbod transport over land, toont nu ook vliegverbindingen in een directe vergelijking. Dankzij de samenwerking met Skyscanner, de zoekmachine voor vluchten die beschikt over de meeste data wereldwijd, kunnen klanten in één oogopslag de beste aanbiedingen vinden met de vier populairste vervoermiddelen voor stedentrips. Lees meer

Meer over CheckMyBus op onze sociale media

CheckMyBus sociale media Als je wilt weten wat er achter de schermen bij CheckMyBus gebeurt, volg ons dan op Instagram, Facebook of LinkedIn. Een grote gemeenschap van reisliefhebbers en professionals wacht daar op je!

Wij zijn beroemd! Dit is al geschreven over CheckMyBus

CheckMyBus zorgt sinds 2013 voor een revolutie op de busmarkt - en dat is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven. Talloze media hebben ons al opgemerkt en ons een platform geboden voor onze service en ons werk. Kijk maar eens wat er al over ons geschreven is.

Artikelen en rapporten over CheckMyBus

Wandelvrouw.nl

Camino Portugués Costal overzicht, alles wat je weten wilt

Februari 2022 - Wil je het echte Camino gevoel ervaren maar heb je niet de tijd om maanden onderweg te zijn, overweeg dan eens om de Portugese route te lopen. In twee weken loop je gemakkelijk van Porto naar Santiago de Compostela. Een mooie en goed aangegeven route en ook nog eens een stuk rustiger dan de Camino Frances. Lees meer

Uw contact met CheckMyBus

Wilt u meer weten over CheckMyBus voor uw artikel? Wil je ons uitnodigen voor een interview of achtergrondgesprek? We beantwoorden je vragen graag. Stuur ons gewoon een e-mail naar press@checkmybus.com of neem direct contact op met onze persvoorlichters.

CheckMyBus-mediakit

Al het audiovisuele materiaal over CheckMyBus

Op zoek naar een afbeelding of video over ons? In de CheckMyBus Mediakit vind je al het audiovisuele materiaal met betrekking tot ons bedrijf.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.