Word CheckMyBus partner

Verhoog de ticketverkoop en maximaliseer de zichtbaarheid

De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Vul uw bussen met CheckMyBus

Stelt u zich voor dat miljoenen reizigers toegang hebben tot uw bussen met slechts een klik. Als buspartner van CheckMyBus, de toonaangevende zoekmachine voor busreizen, krijgt u toegang tot ons wereldwijd netwerk van users die op zoek zijn naar de juiste busreizen tegen de beste prijs.

Of u nu busmaatschappij, busverhuurder of OTA bent - met ons worden uw bussen zichtbaarder, en kunt u uw reikwijdte enorm vergroten. Profiteer van ons uitgebreide netwerk in de reisindustrie en onze expertise op de internationale busmarkt. Neem nu contact met ons op en samen ontwerpen wij uw routekaart naar succes!

Neem nu contact op!

Wat CheckMyBus kan bieden

Of u nu uw kaartverkoop wilt verhogen, vacante plaatsen opvullen of uw merkbekendheid op een internationaal platform maximaliseren - neem contact met ons op en word onze nieuwe buspartner. Wat kunt u winnen? Heel wat! Ontdek alle voordelen.

Meer zichtbaarheid
Meer zichtbaarheid

Individuele businessmodellen
Individuele businessmodellen

Gratis tracering
Gratis tracering

Aantrekkelijke prijzen
Aantrekkelijke prijzen
Gemakkelijke integratie
Gemakkelijke integratie
Benadruk uw USP's
Benadruk uw USP's

Onze partners in de buswereld en daarbuiten

Maak deel uit van het CheckMyBus Partner Network en u bent in goed gezelschap! Bekijk enkele van onze huidige buspartners en andere samenwerkingen!

Busmaatschappijen

Of u nu groot of klein bent, lokaal of regionaal, en zelfs als u een busverhuurbedrijf bent - er is altijd een manier om u bij CheckMyBus aan te sluiten. Verhoog uw kaartjesverkoop zowel in eigen land als over de hele wereld en wees gerust, wij vinden het partnermodel dat het beste bij uw behoeften past.

Kijk eens naar al onze partners die intercitybusverbindingen of busverhuurdiensten aanbieden!

FlixBus BlaBlaBlaCar Bus
Eurolines Germany RegioJet
Flibco Flybus

KAYAK Miljoenen busverbindingen uit 89 landen worden zichtbaar op de vergelijkingsplatforms van KAYAK, waaronder SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi en HotelsCombined.com. Wij tonen uw merknaam en logo op de pagina van KAYAK zonder extra kosten!

OTA's, GDS'en en meer

Hoe u ook een OTA of een GDS bent, wij helpen u het bereik van u en uw partners te maximaliseren door toegang te krijgen tot een wereldwijde gemeenschap van reizigers die staan te popelen om online bustickets te boeken.

Bovendien kunnen uw klanten profiteren van onze connectiviteit met andere diensten die met hun reizen te maken hebben. Want wij netwerken u met hotels, bagagedienstverleners, reisgidsen en meer!

Omio Busbud
ClickBus BR Distribusion
12Go Asia Bookaway

Neem nu contact op!

CheckMyBus Interesse in samenwerking? Of u nu een intercity bus travel operator, een OTA, een busverhuurbedrijf of een organisatie bent die wil samenwerken, laten we een gesprek beginnen. Neem contact met ons op via e-mail op: partner@checkmybus.com.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.