Juridische informatie

Meer informatie over CheckMyBus.
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
CheckMyBus exploiteert een zoekmachine voor nationale en internationale buslijnen. Op CheckMyBus kunnen bezoekers busmaatschappijen controleren op beschikbaarheid, ticketprijs, vertrektijden, routes, voorzieningen en services en deze aanbiedingen vergelijken met spoorwegondernemingen en carpooling. Het doel is altijd de beste verbinding te vinden. Gebruikers die een reis selecteren worden doorverwezen naar externe websites van de mobiliteitsaanbieders om de tickets te boeken. CheckMyBus exploiteert de lijnen of routes niet en verkoopt ook niet de tickets die in onze zoekopdrachten worden vergeleken. Er worden geen persoonlijke gegevens gegenereerd.

Wil je meer informatie over het onderwerp "Privacybeleid"? Klik dan hier.

Gegevens volgens § 5 van de Duitse telemediawet:

CheckMyBus
Fürther Straße 226a
D-90429 Neurenberg, Duitsland

Vertegenwoordigd door:

Marc Hofmann, Fabian Flohr

Contact:

Telefoon: +49 (0) 911 310440-0
Fax: +49 (0) 911 310440-99
E-Mail: info@checkmybus.com

Registratiegegevens:

Inschrijving in het handelsregister.
Kantoor van inschrijving: Neurenberg, Duitsland
Registratienummer: HRB 30402

BTW-identificatienummer volgens §27 van de wet op de omzetbelasting:

DE 289904210
Bron: Opgesteld door de impressumgenerator van www.e-recht24.de

Implementation of design:

Please find here further information about the implementation of the design and photo usage.

Aansprakelijkheidsbeperkingen:

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Overeenkomstig artikel 7, lid 1 van de TMG zijn wij als dienstverlener verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens paragraaf 8 tot 10 van de TMG zijn wij echter niet verplicht informatie van derden, die is doorgegeven of opgeslagen, te controleren of te zoeken naar omstandigheden die zouden wijzen op illegale activiteiten. De verantwoordelijkheid voor het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wet blijft onaangetast. Elke aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop kennis wordt genomen van een specifieke overtreding van de wet. Bij ontdekking van dergelijke overtredingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. De aansprakelijkheid voor gelinkte pagina's ligt uitsluitend bij hun exploitanten of aanbieders. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen op het moment dat de links werden gemaakt. Illegale inhoud kon ten tijde van het plaatsen van de links niet worden vastgesteld. Van ons kan echter redelijkerwijs niet worden verwacht dat we de inhoud van de gelinkte pagina's voortdurend controleren zonder dat er aanwijzingen zijn dat de wet is overtreden. Bij ontdekking van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de exploitanten samengestelde inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie die buiten de grenzen van het auteursrecht valt, is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de exploitant is samengesteld, dienen de auteursrechten van derden in acht te worden genomen. In het bijzonder moet de inhoud van derden als zodanig worden gemarkeerd. Mocht u zich toch bewust worden van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u vriendelijk ons daarvan op de hoogte te stellen. Bij ontdekking van inbreuken zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.