Bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería (LEI)

Bus Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería (LEI)

Vergelijk alle providers zoals Flybus die 1 keer per dag met de bus reizen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería met één klik! Boek je busticket van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería vanaf 38 €!

Goedkoopste busverbinding 38 €
Snelste bus 0h 39m
Vroegste bus 18:00
Laatste bus 18:00
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 23,6 km
Busbedrijf Flybus

Goedkoopste busverbindingen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería

Elke dag, 1 pendelbussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Roquetas de Mar voor Luchthaven Almería: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
zondag 03-03
maandag 04-03
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
donderdag 07-03
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

Hoe geld te besparen bij het reizen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería

Andere busmaatschappijen die gewoonlijk beschikbaar zijn voor de Roquetas de Mar - Luchthaven Almería route

Busdienstregelingen veranderen voortdurend. De volgende aanbiedingen zijn niet meer beschikbaar voor bussen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería, maar kunnen in de toekomst terugkomen. Houd ze in de gaten!

 • Flybus
  0h 39m
  18:00
  Roquetas de Mar
  Haven
  18:39
  Luchthaven Almería
  Luchthaven Almería
  Flybus
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 31-07-2023
  vanaf 38 €

Alle busstations en haltes in Roquetas de Mar en Luchthaven Almería

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Roquetas de Mar en Luchthaven Almería.

Service en Comfort op de bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería? Of welke busmaatschappijen op de route Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería bus

Hoeveel kost een busreis Roquetas de Mar - Luchthaven Almería?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 38 € en duurt 0h 39m om Luchthaven Almería te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 38 € en 41 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Almería krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Roquetas de Mar - Luchthaven Almería. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería?

De snelste bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería wordt aangeboden door Flybus en duurt 0h 39m. Bustickets voor deze verbinding kosten 39 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería?

De vroegste bus die in Luchthaven Almería aankomt vanaf Roquetas de Mar vertrekt om 18:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería?

De laatste bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería vertrekt om 18:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Roquetas de Mar - Luchthaven Almería?

Reizigers kunnen per bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería met Flybus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Roquetas de Mar en Luchthaven Almería?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Roquetas de Mar en Luchthaven Almería bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: Flybus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Roquetas de Mar - Luchthaven Almería. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Roquetas de Mar - Luchthaven Almería?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Roquetas de Mar naar Luchthaven Almería op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Roquetas de Mar en Luchthaven Almería

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Roquetas de Mar en vanaf Luchthaven Almería. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.