Bus naar Queenstown (ZA)

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Queenstown (ZA)

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Queenstown (ZA) die je gewoonlijk vindt?
 • Eldo Coaches
  15:00
  Umtata
  Duur 3h 45m
  18:45
  Queenstown (ZA)
  vanaf8,14 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 10-07-2021
140 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
6,11 € Voordelige bus
Feitjes over Queenstown (ZA)
Zuid-Afrika
105.309
Je wilt met de bus naar Queenstown (ZA) reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Queenstown (ZA) en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Queenstown (ZA) voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Queenstown (ZA), zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Queenstown (ZA).
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Queenstown (ZA) wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Queenstown (ZA) terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Queenstown (ZA) kunt reizen.

Alle bushaltes in Queenstown (ZA)

Stations
Queenstown (ZA)
Shepstone St 17, 5320 Queenstown (ZA) (Zuid-Afrika)
Queenstown (ZA) - Shell Ultra City
Cathcart Rd 46, 5320 Queenstown (ZA) (Zuid-Afrika)
Queenstown (ZA) - Cathcart Rd
Intercape office, next to Sasol Garage in Cathcart Road , Queenstown (ZA) (Zuid-Afrika)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.