Bus naar George

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar George

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar George die je gewoonlijk vindt?
 • Translux
  01:10
  Knysna
  Duur 1h 0m
  02:10
  George
  vanaf8,14 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 13-07-2021
103 Busverbindingen
6 Halteplaats
4 Busmaatschappij
8,14 € Voordelige bus
Feitjes over George
Zuid-Afrika
122.291
Je wilt met de bus naar George reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar George en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar George voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in George, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar George.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar George wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit George terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar George kunt reizen.

Alle bushaltes in George

Stations
George
George (Zuid-Afrika)
George - Dormehls Drift
York St 63a, 6529 George (Zuid-Afrika)
George - Sasol Garage
N2, opp Eden Congregation , 6529 George (Zuid-Afrika)
George - Station
Saagmeul St, George Industria 4, 6536 George (Zuid-Afrika)
George - Symonds Ln
George (Zuid-Afrika)
George - Treinstation
George (Zuid-Afrika)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar George

Steden in de omgeving van George waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van George zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Knysna, Oudtshoorn of Mosselbaai, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.