Bus naar Pofadder

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Pofadder

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Pofadder
 • Intercape
  19:30
  Upington
  Duur 2h 40m
  22:10
  Pofadder
  vanaf14,36 €
 • Eldo Coaches
  17:45
  Kaapstad - Centraal station
  Duur 10h 30m
  04:15
  Pofadder - Voortrekker St
  vanaf15,82 €
 • Intercape
  15:55
  Kathu
  Duur 6h 15m
  22:10
  Pofadder
  vanaf16,35 €
27 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
14,36 € Voordelige bus
Feitjes over Pofadder
Zuid-Afrika
3.287
Je wilt met de bus naar Pofadder reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Pofadder en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Pofadder voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Pofadder, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Pofadder.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Pofadder wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Pofadder terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Pofadder kunt reizen.

Alle bushaltes in Pofadder

Stations
Voortrekker St , 8890 Pofadder (Zuid-Afrika)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.