Bus naar Luchthaven Palma de Mallorca (PMI)

Vind de voordeligste bus naar Luchthaven Palma de Mallorca
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar Luchthaven Palma de Mallorcau

Zoek je een goedkope bus naar Luchthaven Palma de Mallorca? Vergelijk de 1 busmaatschappijen naar Luchthaven Palma de Mallorca en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle busstations in Luchthaven Palma de Mallorca, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 120 dagelijkse bussen naar Luchthaven Palma de Mallorca.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-palma-de-mallorca-vliegveld", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land Spanje
Valuta Euro
Busverbindingen 120
Halteplaats 1
Voordelige bus 9 €
Populairste Busmaatschappij
Flybus

Voordelige bustickets naar Luchthaven Palma de Mallorca

 • Flybus
  0h 30m
  08:00
  Camp de Mar
  Bushalte
  08:30
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Flybus
  Economy
  9 €
 • Flybus
  0h 55m
  08:00
  Can Picafort
  Bushalte
  08:55
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Flybus
  Economy
  11 €
 • Flybus
  1h 0m
  08:00
  Cala Millor
  Bushalte
  09:00
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Luchthaven Palma de Mallorca
  Flybus
  Economy
  14 €

Goedkoop carpoolen naar Luchthaven Palma de Mallorca

 • BlaBlaCar
  0h 10m
  17:40
  El Arenal
  17:50
  Luchthaven Palma de Mallorca
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 3 €
 • BlaBlaCar
  0h 40m
  08:30
  Playa de Muro
  09:10
  Luchthaven Palma de Mallorca
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 5 €
 • BlaBlaCar
  1h 10m
  08:00
  Portocolom
  09:10
  Luchthaven Palma de Mallorca
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 6 €
 • BlaBlaCar
  1h 10m
  07:00
  Can Picafort
  08:10
  Luchthaven Palma de Mallorca
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 7 €
Op deze site hebben we bovendien de goedkoopste transfers naar Luchthaven Palma de Mallorca voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes op Luchthaven Palma de Mallorca, waardoor je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je de meest gezochte busverbindingennaar Luchthaven Palma de Mallorca.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Luchthaven Palma de Mallorca wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Luchthaven Palma de Mallorca terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je naar Luchthaven Palma de Mallorca komt.

Alle bushaltes in Luchthaven Palma de Mallorca

Veelgestelde vragen over de busroute naar Luchthaven Palma de Mallorca

Wanneer vertrekt de bus naar Luchthaven Palma de Mallorca?

Welke tijd een shuttle aankomt naar Luchthaven Palma de Mallorca hangt af van de stad van waaruit je vertrekt. Voer daarom gewoon je gewenste bestemming in onze zoekmachine in om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Is er een rechtstreekse busverbinding naar Luchthaven Palma de Mallorca?

Of er een rechtstreekse busverbinding is naar Luchthaven Palma de Mallorca hangt af van de stad van waaruit je reist. Voer daarom gewoon je gewenste bestemming in onze zoekmachine in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar Luchthaven Palma de Mallorca. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat mag ik meenemen op mijn busreis naar Luchthaven Palma de Mallorca?

Afhankelijk van met welke provider je naar Luchthaven Palma de Mallorca reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om erachter te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoekmachine om een bus te vinden die voor de geplande reisdatum het beste bij je past.

Welke uitrusting heeft de bus naar Luchthaven Palma de Mallorca?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste shuttles naar Luchthaven Palma de Mallorca hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi (meestal gratis). Daarnaast bieden sommige busaanbieders ook snacks en drankjes aan (meestal tegen betaling). Je kunt het beste onze zoekfunctie gebruiken om precieze informatie te krijgen over de uitrusting van de bus naar Luchthaven Palma de Mallorca op je geplande reisdatum.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf Luchthaven Palma de Mallorca

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van Luchthaven Palma de Mallorca, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.