Bus naar Palm Springs, CA

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Palm Springs, CA

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Palm Springs, CA
 • FlixBus
  13:50
  Los Angeles, CA - Union Station
  Duur 2h 5m
  15:55
  Palm Springs, CA - Downtown
  vanaf12,63 €
 • FlixBus
  15:00
  Riverside, CA - UC Riverside
  Duur 0h 55m
  15:55
  Palm Springs, CA - Downtown
  vanaf15,16 €
 • FlixBus
  14:10
  Tempe, AZ
  Duur 5h 35m
  19:45
  Palm Springs, CA - Downtown
  vanaf21,06 €
43 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
12,63 € Voordelige bus
Feitjes over Palm Springs, CA
USA
47.371
US Dollar
Je wilt met de bus naar Palm Springs, CA reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Palm Springs, CA en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Palm Springs, CA voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Palm Springs, CA, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Palm Springs, CA.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Palm Springs, CA wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Palm Springs, CA terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Palm Springs, CA kunt reizen.

Alle bushaltes in Palm Springs, CA

Stations
Palm Springs, CA - Downtown
Indian Canyon & Tachevah (Hospital) , 92262 Palm Springs, CA (USA)
Palm Springs, CA - North
N Indian Canyon Dr 6600, 92258 Palm Springs, CA (USA)

Steden in de omgeving van Palm Springs, CA waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Palm Springs, CA zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Riverside, CA, San Bernardino, CA of Thousand Palms, CA, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.