Bus naar Otočac

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Otočac

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Otočac
 • Autotrans
  16:30
  Bakar
  Duur 1h 50m
  18:20
  Otočac
  vanaf13,46 €
102 Busverbindingen
1 Halteplaat
6 Busmaatschappij
13,46 € Voordelige bus
Feitjes over Otočac
Kroatië
9.778
Kroatische kuna
Je wilt met de bus naar Otočac reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Otočac en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Otočac voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Otočac, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Otočac.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Otočac wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Otočac terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Otočac kunt reizen.

Alle bushaltes in Otočac

Stations
Otočac
Bana Josipa Jelačića 2A, 53220 Otočac (Kroatië)

Reisinformatie Otočac

Verkeer Otočac
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,60 €
Maandkaart39,98 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,47 €
Taxi - mid-afstand5,07 €
Taxi - lange afstand10,67 €
Benzine1,27 €
Eten in Otočac
Restaurant of Café
Voordelig gerecht8,00 €
3-gangenmenu9,99 €
Kleine Cappuccino1,11 €
Bier (groot)1,60 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,86 €
Vleesgerecht2,74 €
Fles water1,33 €
Fles wijn (middensegment)6,00 €

Steden in de omgeving van Otočac waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Otočac zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Karlovac, Stijena of Senj, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.