Bus naar Mora (PT)

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Mora (PT)

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Mora (PT) die je gewoonlijk vindt?
 • Rede Expressos
  06:55
  Montargil
  Duur 0h 20m
  07:15
  Mora (PT)
  vanaf6,00 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-07-2021
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
13,30 € Voordelige bus
Feitjes over Mora (PT)
Portugal
4.978
Euro
Je wilt met de bus naar Mora (PT) reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Mora (PT) en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Mora (PT) voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Mora (PT), zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Mora (PT).
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Mora (PT) wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Mora (PT) terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Mora (PT) kunt reizen.

Alle bushaltes in Mora (PT)

Stations
Mora (PT)
RUA DE SÃO PEDRO Nº 51, 7490 Mora (PT) (Portugal)

Steden in de omgeving van Mora (PT) waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Mora (PT) zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Setúbal, Évora of Moita, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Mora (PT) met Abrantes, Almeirim, Ponte de Sor en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.