Bus van Leiden naar Rotterdam

Bussen van Leiden naar Rotterdam: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alle busstations en haltes in Leiden en Rotterdam

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Leiden en Rotterdam.

Service en Comfort op de bus van Leiden naar Rotterdam

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Leiden naar Rotterdam? Of welke busmaatschappijen op de route Leiden naar Rotterdam rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Leiden naar Rotterdam bus

Hoeveel kost een busreis Leiden - Rotterdam?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Rotterdam te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Leiden naar Rotterdam te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Rotterdam krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Leiden naar Rotterdam?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Leiden - Rotterdam. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Leiden naar Rotterdam?

De snelste bus van Leiden naar Rotterdam wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Leiden naar Rotterdam?

De vroegste bus die in Rotterdam aankomt vanaf Leiden vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Leiden naar Rotterdam?

De laatste bus van Leiden naar Rotterdam vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Leiden - Rotterdam?

Reizigers kunnen per bus van Leiden naar Rotterdam met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Leiden en Rotterdam?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Leiden en Rotterdam bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Leiden naar Rotterdam?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Leiden - Rotterdam. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Leiden - Rotterdam?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Leiden naar Rotterdam op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Leiden en Rotterdam

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Leiden en vanaf Rotterdam. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.