Bus van en naar Langkawi

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Langkawi

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.644.797 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Langkawi
 • 09:30
  11:00
  Butterworth
  19 mrt
  Langkawi
  Plusliner MYPlusliner MY
  vanaf2,47 €

Voordelige treinkaartjes naar Langkawi
 • 18:34
  23:31
  Kuala Lumpur
  16 mrt
  Langkawi
  KTMKTM
  vanaf22,67 €
8 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
2,47 € Voordelige bus
Feitjes over Langkawi
Maleisië
85.580
Ringgit
Je wilt met de bus van of naar Langkawi reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Langkawi en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Langkawi voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Langkawi, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Langkawi.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Langkawi wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Langkawi terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Langkawi kunt reizen.

Alle bushaltes in Langkawi

Stations
Langkawi (Maleisië)

Wie Langkawi bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Buslijnen Langkawi: De meest populaire routes in het overzicht

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download