Bus naar Tanah Rata - Cameron Highlands

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Tanah Rata - Cameron Highlands

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Tanah Rata - Cameron Highlands
 • MARA Liner
  11:45
  Kuantan
  Duur 1h 26m
  13:11
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  vanaf1,40 €
 • Unititi Express
  08:00
  Kuala Lumpur - Terminal Bersepadu Selatan (TBS)
  Duur 4h 0m
  12:00
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  vanaf5,48 €
 • Sani United
  10:30
  Kota Bharu
  Duur 4h 27m
  14:57
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  vanaf6,18 €
13 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
1,40 € Voordelige bus
Feitjes over Tanah Rata - Cameron Highlands
Maleisië
11.289
Ringgit
Je wilt met de bus naar Tanah Rata - Cameron Highlands reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Tanah Rata - Cameron Highlands en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Tanah Rata - Cameron Highlands voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Tanah Rata - Cameron Highlands, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Tanah Rata - Cameron Highlands.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Tanah Rata - Cameron Highlands wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Tanah Rata - Cameron Highlands terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Tanah Rata - Cameron Highlands kunt reizen.

Alle bushaltes in Tanah Rata - Cameron Highlands

Stations
Cameron Highland , 39000  Tanah Rata - Cameron Highlands (Maleisië)

Steden in de omgeving van Tanah Rata - Cameron Highlands waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Tanah Rata - Cameron Highlands zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Ipoh, Taiping of Teluk Intan, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.