Bus naar Landerneau

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Landerneau

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Landerneau
Lokale Tijd
CountryFrankrijk
Bevolking 16.052
ValutaEuro
Busverbindingen0
Halteplaats3
Busmaatschappij0
Voordelige Bus72,00 €
Je wilt met de bus naar Landerneau reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Landerneau en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Landerneau voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Landerneau, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Landerneau.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Landerneau wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Landerneau terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Landerneau kunt reizen.

Alle bushaltes in Landerneau

Stations
Landerneau
Rue Clément Ader 3, 29260 Landerneau (Frankrijk)
Landerneau - Fête du bruit
Quai de Léon 38, 29103  Landerneau (Frankrijk)
Landerneau Centraal Station/Treinstation
Landerneau (Frankrijk)

Steden in de omgeving van Landerneau waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Landerneau zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Brest, Quimper of Lannion, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Landerneau met Morlaix, Landivisiau, Gouesnou en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.