Bus naar Lago

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Lago

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Lago
 • ALSA
  16:30
  La Espina
  Duur 2h 5m
  18:35
  Lago - PR-5
  vanaf6,70 €
19 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
6,70 € Voordelige bus
Feitjes over Lago
Spanje
26
Euro
Je wilt met de bus naar Lago reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Lago en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Lago voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Lago, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Lago.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Lago wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Lago terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Lago kunt reizen.

Alle bushaltes in Lago

Stations
PR-5 29, 33559 Lago (Spanje)

Reisinformatie Lago

Verkeer Lago
Taxi en Auto
Benzine1,31 €
Eten in Lago
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu12,00 €
Kleine Cappuccino1,30 €
Bier (groot)1,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,15 €
Vleesgerecht0,15 €
Fles water0,30 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

Steden in de omgeving van Lago waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Lago zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Gijón, Oviedo of So la Iglesia, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Lago met Avilés, Mieres, Pantano en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.