Bus naar L'Alfàs del Pi

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar L'Alfàs del Pi
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar L'Alfàs del Piu

Zoek je een goedkope bus naar L'Alfàs del Pi? Vergelijk de 1 busmaatschappijen naar L'Alfàs del Pi en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle 2 busstations in L'Alfàs del Pi, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 15 dagelijkse bussen naar L'Alfàs del Pi.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-lafflas-del-pi", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land Spanje
Valuta Euro
Busverbindingen 15
Halteplaats 2
Voordelige bus 2 €
Populairste Busmaatschappij
ALSA

Voordelige bustickets naar L'Alfàs del Pi

 • ALSA
  0h 10m
  08:20
  Benidorm
  08:30
  L'Alfàs del Pi
  ALSA
  Economy
  2 €
 • ALSA
  1h 5m
  09:20
  Alicante
  Busstation
  10:25
  L'Alfàs del Pi
  Bushalte
  ALSA
  Economy
  7 €
 • ALSA
  1h 25m
  09:00
  Luchthaven Alicante/Elche
  Luchthaven Alicante/Elche
  10:25
  L'Alfàs del Pi
  Bushalte
  ALSA
  Economy
  9 €
 • ALSA
  4h 15m
  16:15
  Valencia
  Centraal Busstation
  20:30
  L'Alfàs del Pi
  Albir Playa Hotel & Spa
  ALSA
  Economy
  19 €
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar L'Alfàs del Pi voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in L'Alfàs del Pi, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar L'Alfàs del Pi.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar L'Alfàs del Pi wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit L'Alfàs del Pi terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar L'Alfàs del Pi kunt reizen.

Alle bushaltes in L'Alfàs del Pi

Veelgestelde vragen over de busroute naar L'Alfàs del Pi

Is er een rechtstreekse busverbinding naar L'Alfàs del Pi?

Of er een directe busverbinding is naar L'Alfàs del Pi hangt af van de stad waar je vandaan reist. Voer daarom gewoon je vertrekplaats in onze zoekopdracht in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar L'Alfàs del Pi. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat kan ik meenemen op mijn busreis naar L'Alfàs del Pi?

Afhankelijk van met welke aanbieder je naar L'Alfàs del Pi reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om te weten te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoeken om een bus te vinden die voor jouw geplande reisdatum het beste bij jouw behoeften past.

Welke uitrusting en voorzieningen heeft de bus naar L'Alfàs del Pi?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste bussen hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi aan boord. Diensten, zoals Wi-Fi en Toilet, zijn vaak gratis. Sommige busaanbieders bieden ook extra diensten aan tegen betaling, zoals Fietsvervoer en Grote bagage. Je kunt het beste onze zoeken gebruiken om precieze informatie te krijgen over de voorzieningen en diensten die beschikbaar zijn in de bus naar L'Alfàs del Pi op je geplande reisdatum.

Welke bushaltes zijn er in L'Alfàs del Pi?

Er zijn in totaal 2 bushaltes in L'Alfàs del Pi. De meeste bussen stoppen bij Bushalte. Bekijk onze kaart van L'Alfàs del Pi om de bushalte te vinden die het beste bij je past.

Welke busmaatschappijen gaan er naar L'Alfàs del Pi?

Er zijn 1 busaanbieders die naar L'Alfàs del Pi gaan: ALSA.

Hoe vind ik de beste busdeals naar L'Alfàs del Pi?

Vind de beste ticketdeals naar L'Alfàs del Pi gemakkelijk met CheckMyBus. Voer gewoon je beginstad en reisdatum in onze zoeken en begin met zoeken. Vervolgens kun je de resultaten filteren op basis van je behoeften of sorteren op prijs of reistijd.

Hoeveel kan ik besparen door bussen te vergelijken met L'Alfàs del Pi?

Hoeveel je kunt besparen hangt af van de stad van waaruit je naar L'Alfàs del Pi reist. Meestal kun je meer besparen door je ticket ver van tevoren te boeken. Om de goedkoopste aanbieding naar L'Alfàs del Pi te vinden, ga je naar onze zoeken, vul je vertrekplaats en reisdatum in, en begin dan te zoeken naar alle mogelijke opties.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf L'Alfàs del Pi

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van L'Alfàs del Pi, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Luchthaven transfers van L'Alfàs del Pi

Steden in de omgeving van L'Alfàs del Pi waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van L'Alfàs del Pi zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Alicante, Elx of Gandía, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die L'Alfàs del Pi met Benidorm, Elda, Alzira en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Alicante/Elche. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.