Bus naar Klink

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Klink

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Klink. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Klink evenals alternatief vervoer.
 • Deutsche Bahn
  04:29
  Neubrandenburg
  Duur 0h 56m
  05:25
  Gransee
  vanaf17,80 €
 • Deutsche Bahn
  05:30
  Gransee
  Duur 0h 59m
  06:29
  Neubrandenburg
  vanaf17,80 €
 • Deutsche Bahn
  09:15
  Stralsund
  Duur 2h 11m
  11:26
  Neubrandenburg
  vanaf17,90 €
 • Deutsche Bahn
  18:33
  Neubrandenburg
  Duur 2h 3m
  20:36
  Greifswald
  vanaf17,90 €
 • Deutsche Bahn
  04:31
  Neubrandenburg
  Duur 1h 19m
  05:50
  Stralsund
  vanaf21,10 €
134 Busverbindingen
3 Halteplaats
1 Busmaatschappij
17,80 € Voordelige bus
Feitjes over Klink
Duitsland
1.160
Euro
Je wilt met de bus naar Klink reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Klink en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Klink voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Klink, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Klink.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Klink wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Klink terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Klink kunt reizen.

Alle bushaltes in Klink

Stations
Klink - Dorf (Hauptstraße)
Hauptstraße 41, 17192 Klink (Duitsland)
Klink - Sembzin
Bundesstraße 192, 17192 Klink (Duitsland)
Klink Müritz Hotel
Bundesstraße 192, 17192 Klink (Duitsland)

Steden in de omgeving van Klink waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Klink zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Neubrandenburg, Neustrelitz of Loewenberger Land, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Klink met Malchow, Neustadt-Glewe, Fürstenberg/Havel en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.