Bus naar Kecskemét

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Kecskemét

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Kecskemét
 • Deutsche Bahn
  09:12
  Kecskemét
  Duur 10h 15m
  19:27
  Neurenberg
  vanaf69,90 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
69,90 € Voordelige bus
Feitjes over Kecskemét
Hongarije
109.847
Je wilt met de bus naar Kecskemét reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Kecskemét en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Kecskemét voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Kecskemét, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Kecskemét.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Kecskemét wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Kecskemét terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Kecskemét kunt reizen.

Alle bushaltes in Kecskemét

Stations
Noszlopy Gáspár park 1, 6000 Kecskemét (Hongarije)

De meest gezochte busverbindingen van en naar Kecskemét


Steden in de omgeving van Kecskemét waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Kecskemét zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Kalocsa, Szolnok of Luchthaven Boedapest Liszt Ferenc, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.