Bus van Ica naar Nazca

Bussen van Ica naar Nazca: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Ica naar Nazca? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Ica naar Nazca. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Ica naar Nazca

Goedkoopste busverbinding8,51 €
Snelste bus2h 0m
Vroegste bus02:00
Laatste bus21:15
Dagelijkse busverbindingen2 Ø
Afstand119,9 km
BusbedrijfCruz del Sur, Civa, Oltursa, Econociva, Superciva, Excluciva
Wil je met de bus van Ica naar Nazca?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Ica en aankomen in Nazca en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals Cruz del Sur, Civa of Oltursa. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Ica - Nazca. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Ica en Nazca, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Nazca, alternatieve bestemmingen vanuit Ica en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Nazca.

De goedkoopste busverbinding van Ica naar Nazca

Vandaag
vanaf 8,81 €
Morgen
vanaf 8,81 €
17-10
vanaf 17,11 €
18-10
vanaf 8,51 €
19-10
vanaf 8,51 €
20-10

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • Cruz del Sur
  02:00
  Ica, IC
  Duur 2h 0m
  04:00
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  vanaf8,51 €
 • Cruz del Sur
  12:20
  Ica, IC
  Duur 2h 0m
  14:20
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  vanaf8,51 €
 • Cruz del Sur
  13:05
  Ica, IC
  Duur 2h 0m
  15:05
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  vanaf8,51 €
 • Civa
  18:00
  Ica, IC
  Duur 2h 33m
  20:33
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  vanaf17,11 €
 • Civa
  21:15
  Ica, IC
  Duur 2h 33m
  23:48
  Nazca, IC - Terminal Nazca
  vanaf17,11 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Ica naar Nazca die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Ica naar Nazca verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Oltursa
  19:30
  Ica
  Duur 2h 15m
  21:45
  Nazca
  vanaf6,42 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 04-07-2021
 • Econociva
  21:16
  Ica
  Duur 2h 33m
  23:49
  Nazca
  vanaf12,83 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 17-07-2021
 • Superciva
  18:20
  Ica
  Duur 2h 33m
  20:53
  Nazca
  vanaf21,39 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-09-2021
 • Excluciva
  21:26
  Ica
  Duur 2h 33m
  23:59
  Nazca
  vanaf29,94 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 26-07-2021

Bus van Ica naar Nazca: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Ica al ingesteld als je vertrekpunt en Nazca als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Nazca naar Ica.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Ica naar Nazca vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door Oltursa voor 6,42 €, terwijl de snelste verbinding 2h 0m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Ica - Nazca ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Ica naar Nazca!

Bushaltes in Ica en Nazca

Stations
Nazca, IC
Calle Lima 429, 11401  Nazca  (Peru)
Nazca, IC - Terminal Nazca
Nazca  (Peru)

Veelgestelde vragen over de busroute van Ica naar Nazca

Hoeveel kost een busreis Ica - Nazca?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 8,51 € en duurt 2h 15m om Nazca te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Ica naar Nazca te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 6 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 6,42 € en 29,94 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Nazca krijgt.

Hoeveel verbindingen van Ica naar Nazca zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Ica - Nazca door ongeveer 2 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Ica naar Nazca?

De snelste bus van Ica naar Nazca wordt aangeboden door Cruz del Sur en duurt 2h 0m. Bustickets voor deze verbinding kosten 8,51 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Ica naar Nazca?

De vroegste bus die in Nazca aankomt vanaf Ica vertrekt om 02:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Ica naar Nazca?

De laatste bus van Ica naar Nazca vertrekt om 21:15. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Ica - Nazca?

Reizigers kunnen per bus van Ica naar Nazca met Cruz del Sur, Civa en Oltursa. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Ica naar Nazca?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Ica naar Nazca, vergelijkt CheckMyBus momenteel 3 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Cruz del Sur en Civa

Wat mag ik meenemen op de busroute van Ica naar Nazca?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Ica - Nazca. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Ica - Nazca?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Ica naar Nazca op je geplande reisdatum.

Vergelijk Ica en Nazca

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.