Bus naar Huntington, WV

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Huntington, WV

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Huntington, WV
 • Greyhound US
  02:25
  Columbus, OH - Greyhound Bus Station
  Duur 3h 20m
  05:45
  Huntington, WV
  vanaf16,99 €
94 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
16,99 € Voordelige bus
Feitjes over Huntington, WV
USA
46.126
US Dollar
Je wilt met de bus naar Huntington, WV reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Huntington, WV en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Huntington, WV voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Huntington, WV, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Huntington, WV.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Huntington, WV wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Huntington, WV terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Huntington, WV kunt reizen.

Alle bushaltes in Huntington, WV

Stations
4th Ave 1251, 25701 Huntington, WV (USA)

Reisinformatie Huntington, WV

Verkeer Huntington, WV
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,70 €
Maandkaart23,36 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand2,00 €
Taxi - mid-afstand2,00 €
Taxi - lange afstand2,00 €
Benzine0,54 €
Eten in Huntington, WV
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,04 €
3-gangenmenu16,99 €
Kleine Cappuccino2,97 €
Bier (groot)2,12 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht5,20 €
Vleesgerecht7,07 €
Fles water1,07 €
Fles wijn (middensegment)11,04 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Huntington, WV


Steden in de omgeving van Huntington, WV waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Huntington, WV zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lexington, KY, Cincinnati of Charleston, WV, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.