Bus naar Hat Yai

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Hat Yai

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Hat Yai
 • Sri Trang
  07:30
  Phuket - Bus Terminal 2
  Duur 8h 30m
  16:00
  Hat Yai - Bus Station
  vanaf11,21 €
 • Raja Ferry
  05:00
  Koh Samui - Ferry Port
  Duur 8h 0m
  13:00
  Hat Yai - Bus Station
  vanaf14,94 €
132 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
7,46 € Voordelige bus
Feitjes over Hat Yai
Thailand
191.696
Je wilt met de bus naar Hat Yai reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Hat Yai en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Hat Yai voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Hat Yai, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Hat Yai.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Hat Yai wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Hat Yai terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Hat Yai kunt reizen.

Alle bushaltes in Hat Yai

Stations
Chotevittayakul Road 73, 90110 Hat Yai (Thailand)
Hat Yai (Thailand)
Thumnoonvithi Road 171, Hat Yai (Thailand)

Steden in de omgeving van Hat Yai waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Hat Yai zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Langkawi, Songkhla of Kuala Perlis, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.