Bus van Hamburg naar Lubeck

Bussen van Hamburg naar Lubeck: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Hamburg naar Lubeck? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Hamburg naar Lubeck. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Hamburg naar Lubeck

Goedkoopste busverbinding15,40 €
Snelste bus2h 10m
Vroegste bus00:11
Laatste bus00:11
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand57,5 km
BusbedrijfIC Bus
Wil je met de bus van Hamburg naar Lubeck?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Hamburg en aankomen in Lubeck en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals IC Bus. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Hamburg - Lubeck. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Hamburg en Lubeck, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Lubeck, alternatieve bestemmingen vanuit Hamburg en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Lubeck.

De goedkoopste treinverbinding van Hamburg naar Lubeck

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste treinkaartjes.

 • Deutsche Bahn
  06:31
  Hamburg
  Duur 1h 6m
  07:37
  Lubeck
  vanaf15,90 €
 • Deutsche Bahn
  06:46
  Hamburg
  Duur 0h 51m
  07:37
  Lubeck
  vanaf15,90 €
 • Deutsche Bahn
  12:11
  Hamburg
  Duur 0h 51m
  13:02
  Lubeck
  vanaf15,90 €

De goedkoopste carpool opties van Hamburg naar Lubeck

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste ritten.

 • Movacar
  08:00
  Hamburg
  Duur 0h 45m
  08:45
  Lubeck
  vanaf59,99 €
 • Movacar
  09:00
  Hamburg
  Duur 0h 45m
  09:45
  Lubeck
  vanaf59,99 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Hamburg naar Lubeck die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Hamburg naar Lubeck verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • IC Bus
  00:11
  Hamburg
  Duur 2h 10m
  02:21
  Lubeck
  vanaf15,40 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 13-06-2021

Bus van Hamburg naar Lubeck: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Hamburg al ingesteld als je vertrekpunt en Lubeck als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Lubeck naar Hamburg.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Hamburg naar Lubeck vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door IC Bus voor 15,40 €, terwijl de snelste verbinding 2h 10m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Hamburg - Lubeck ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Hamburg naar Lubeck!

Bushaltes in Hamburg en Lubeck

Stations
Lubeck - Centraal station/ZOB
Beim Retteich , 23558  Lubeck  (Duitsland)
Lubeck - Dänischburg IKEA
Lubeck  (Duitsland)
Lubeck - Hochschulstadtteil
Lubeck  (Duitsland)
Lubeck - Holstentorplatz
Holstentorplatz , 23552  Lubeck  (Duitsland)
Lubeck - St. Jürgen
Lubeck  (Duitsland)
Lübeck - Travem. Skandinavienkai
Lubeck  (Duitsland)
Lubeck - University
Ratzeburger Allee 160, 23562  Lubeck  (Duitsland)
Lubeck Centraal station/Treinstation
Lubeck  (Duitsland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Hamburg naar Lubeck

Hoeveel kost een busreis Hamburg - Lubeck?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 15,40 € en duurt 2h 10m om Lubeck te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Hamburg naar Lubeck te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 15,40 € en 15,40 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Lubeck krijgt.

Hoeveel verbindingen van Hamburg naar Lubeck zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Hamburg - Lubeck door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Hamburg naar Lubeck?

De snelste bus van Hamburg naar Lubeck wordt aangeboden door IC Bus en duurt 2h 10m. Bustickets voor deze verbinding kosten 15,40 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Hamburg naar Lubeck?

De vroegste bus die in Lubeck aankomt vanaf Hamburg vertrekt om 00:11. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Hamburg naar Lubeck?

De laatste bus van Hamburg naar Lubeck vertrekt om 00:11. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Hamburg - Lubeck?

Reizigers kunnen per bus van Hamburg naar Lubeck met IC Bus. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Hamburg naar Lubeck?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Hamburg naar Lubeck, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Hamburg naar Lubeck?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Hamburg - Lubeck. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Hamburg - Lubeck?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Hamburg naar Lubeck op je geplande reisdatum.

Vergelijk Hamburg en Lubeck

Busroutes vanuit Hamburg en Lubeck

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.