De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus van Groningen naar Poznan vanaf

Vergelijk busaanbieders en vind de beste prijs met CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Groningen en Poznan

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Groningen en Poznan. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee steden gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Goedkoopste busverbindingen van Groningen naar Poznan

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Groningen voor Poznan: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 21-07-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 15-07
dinsdag 16-07
woensdag 17-07
donderdag 18-07
vrijdag 19-07
zaterdag 20-07
zondag 21-07
maandag 22-07
dinsdag 23-07
woensdag 24-07
donderdag 25-07
vrijdag 26-07
zaterdag 27-07
zondag 28-07
maandag 29-07
dinsdag 30-07
woensdag 31-07
45 €
donderdag 01-08
vrijdag 02-08
zaterdag 03-08
zondag 04-08
maandag 05-08
dinsdag 06-08
woensdag 07-08
donderdag 08-08
vrijdag 09-08
zaterdag 10-08
zondag 11-08

Hoe geld te besparen bij het reizen van Groningen naar Poznan

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Groningen naar Poznan van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Groningen naar Poznan, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Groningen naar Poznan zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Groningen en Poznan

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Groningen en Poznan.

Service en Comfort op de bus van Groningen naar Poznan

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Groningen naar Poznan? Of welke busmaatschappijen op de route Groningen naar Poznan rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Groningen naar Poznan bus

Hoeveel kost een busreis Groningen - Poznan?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Poznan te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Groningen naar Poznan te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Poznan krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Groningen naar Poznan?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Groningen - Poznan. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Groningen naar Poznan?

De snelste bus van Groningen naar Poznan wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Groningen naar Poznan?

De vroegste bus die in Poznan aankomt vanaf Groningen vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Groningen naar Poznan?

De laatste bus van Groningen naar Poznan vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Groningen - Poznan?

Reizigers kunnen per bus van Groningen naar Poznan met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Groningen en Poznan?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Groningen en Poznan bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Groningen naar Poznan?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Groningen - Poznan. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Groningen - Poznan?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Groningen naar Poznan op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Groningen en Poznan

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Groningen en vanaf Poznan. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.