Bus naar Frosinone

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Frosinone

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Frosinone
 • Calanda Viaggi
  23:30
  Terranuova Bracciolini
  Duur 3h 10m
  02:40
  Frosinone
  vanaf60,00 €
469 Busverbindingen
4 Halteplaats
7 Busmaatschappij
9,99 € Voordelige bus
Feitjes over Frosinone
Italië
44.505
Euro
Je wilt met de bus naar Frosinone reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Frosinone en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Frosinone voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Frosinone, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Frosinone.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Frosinone wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Frosinone terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Frosinone kunt reizen.

Alle bushaltes in Frosinone

Stations
Frosinone
Via Aldo Moro 473, 03100 Frosinone (Italië)
Frosinone - Autolavaggio Canarino
Via Dei Monti Lepini 114, 03100 Frosinone (Italië)
Frosinone - Piazza Sandro Pertini
Piazza Sandro Pertini , 03100  Frosinone (Italië)
Frosinone - Stazione
Frosinone (Italië)

Reisinformatie Frosinone

Verkeer Frosinone
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,20 €
Maandkaart30,00 €
Taxi en Auto
Benzine1,28 €
Eten in Frosinone
Restaurant of Café
Voordelig gerecht20,00 €
3-gangenmenu17,50 €
Kleine Cappuccino0,95 €
Bier (groot)2,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,65 €
Vleesgerecht1,72 €
Fles water0,50 €
Fles wijn (middensegment)3,00 €

Steden in de omgeving van Frosinone waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Frosinone zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Rome, Latina of Avezzano, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Frosinone met Aprilia, Ciampino, L'Aquila en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Rome Ciampino. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.