Bus van Fort William naar Oban

Bussen van Fort William naar Oban: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Fort William naar Oban? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Fort William naar Oban. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Fort William naar Oban

Goedkoopste busverbinding 34,36 €
Snelste bus 4h 19m
Vroegste bus 11:10
Laatste bus 11:10
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 50,0 km
Busbedrijf Scottish Citylink
Wil je met de bus van Fort William naar Oban?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Fort William en aankomen in Oban en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals Scottish Citylink. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Fort William - Oban. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Fort William en Oban, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Oban, alternatieve bestemmingen vanuit Fort William en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Oban.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Fort William naar Oban die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Fort William naar Oban verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Scottish Citylink
  11:10
  Fort William
  Duur 4h 19m
  15:29
  Oban
  vanaf 34,36 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-11-2021

Bus van Fort William naar Oban: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Fort William al ingesteld als je vertrekpunt en Oban als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Oban naar Fort William.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Fort William naar Oban vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door Scottish Citylink voor 34,36 €, terwijl de snelste verbinding 4h 19m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Fort William - Oban ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Fort William naar Oban!

Bushaltes in Fort William en Oban

Stations
Oban
Station Road , PA34 4LN Oban (Verenigd Koninkrijk)

Veelgestelde vragen over de busroute van Fort William naar Oban

Hoeveel kost een busreis Fort William - Oban?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 34,36 € en duurt 4h 4m om Oban te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Fort William naar Oban te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 34,36 € en 57,70 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Oban krijgt.

Hoeveel verbindingen van Fort William naar Oban zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Fort William - Oban door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Fort William naar Oban?

De snelste bus van Fort William naar Oban wordt aangeboden door Scottish Citylink en duurt 4h 19m. Bustickets voor deze verbinding kosten 34,36 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Fort William naar Oban?

De vroegste bus die in Oban aankomt vanaf Fort William vertrekt om 11:10. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Fort William naar Oban?

De laatste bus van Fort William naar Oban vertrekt om 11:10. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Fort William - Oban?

Reizigers kunnen per bus van Fort William naar Oban met Scottish Citylink. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Fort William naar Oban?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Fort William naar Oban, vergelijkt CheckMyBus momenteel 1 directe busverbinding met de volgende maatschappij: Scottish Citylink

Wat mag ik meenemen op de busroute van Fort William naar Oban?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Fort William - Oban. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Fort William - Oban?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Fort William naar Oban op je geplande reisdatum.

Vergelijk Fort William en Oban

Busroutes vanuit Fort William en Oban

Populaire luchthavenshuttles

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.